crafter1

Ook voor de ondernemer die een bestelbus voor langere of korte tijd nodig heeft, voorziet Adrem-lease in uw mobiliteitsbehoefte. Hopelijk mogen wij u adviseren en begeleiden ten einde een keuze te maken voor bestelbus-lease passend bij uw ondernemingsdoelstellingen en budget. Andere verhuurbedrijven zijn al snel 100 tot 200% duurder dan wij.

Ook bestelbus shortlease vanaf 3 weken

Direct aanvragen »

8m

8m3 v.a. € 495,- p/mnd

11m

11m3 v.a. € 550,- p/mnd

18m

18m3 v.a. € 750,- p/mnd


Redenen voor het kiezen voor Adrem-lease zijn:

  • Optimaal profiteren van investeringsaftrek
  • Geen jaarstukkencontrole
  • U kunt afschrijven op de bus daar u economisch eigenaar bent
  • U betaalt een vaste prijs per maand waarin alle kosten zijn opgenomen, dus geen verassingen achteraf
  • Geen investering nodig dus u behoudt uw werkkapitaal
  • Adrem-lease kan uw belettering geheel verzorgen tegen een zeer laag tarief
  • Door de grootte van onze organisatie geven wij de laagste prijsgarantie, daar wij een inkoopkorting als een van de grootste tot wel 30% hebben gerealiseerd. Adrem-lease biedt u de meest flexibele vorm van buslease. U kunt bij ons al leasen vanaf 3 weken. Bijvoorbeeld wanneer u medewerkers aanneemt die een bestelbus nodig hebben, of wanneer er bussen nodig zijn voor een specifiek project. Wij willen u graag adviseren om de voordelen van shortlease-bestelbussen te overwegen. Wij pretenderen dat uw shortleasecontract nergens zo flexibel is als bij Adrem-lease. Absoluut nergens beter en goedkoper. Die garantie krijgt u van ons zwart op wit.

Aanvragen

 

Wie is Adrem?

Wie is Adrem?

Het huren van een auto of bestelbus is nog nooit zo makkelijk geweest! Kies ook voor Adrem in Utrecht. Adrem autoverhuur heeft een ruime keuze in diverse soorten vervoer. Voordelig de beste!
Lees meer »

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten?

En dan bedoelen we ook vrijblijvend! Vraag het snel aan.
Lees meer »