Huren

Wat heb ik nodig om een auto te huren?

Als u bij Adrem een auto huurt, vragen wij twee legitimatiebewijzen. Een rijbewijs is daar één van. De tweede mag een paspoort zijn of een Europese identiteitskaart. Verder hebben wij een adres legitimatie nodig, in de vorm van een recente poststuk zoals, een bankafschrift of telefoonrekening (maximaal 4 weken oud). Tevens dient u minimaal 23 jaar of ouder te zijn en 2 jaar in bezit van een geldig Nederlands rijbewijs.

Ik ga veel kilometers rijden krijg ik korting?

Wanneer u in een aaneengesloten huurperiode meer dan 1000 kilometer gaat rijden, krijgt u korting op de kilometerprijs. Onze auto’s rijden altijd op diesel of LPG, zodat uw kilometerprijs laag kan blijven.

Kan ik de huurauto ook buiten de openingstijden terugbrengen?

Ja, dat kan, maar wij zijn hier terughoudend in. U kunt de auto tot 20:00 op het parkeerterrein parkeren en de sleutel in de daarvoor bestemde beveiligde sleutelbox deponeren. Pas ‘s morgens vroeg wordt de auto echter gecontroleerd. Ondanks ons uitgebreide camera bewakingssysteem willen wij benadrukken dat u tot dat moment verantwoordelijk bent!

Rijden

Wat moet ik doen bij schade of pech?

Komt u om wat voor reden dan ook in de problemen, dan kunt u bellen met +31 30 296 11 40. Vergeet bij een ongeval niet het schadeformulier in te vullen. Een exemplaar ligt in het dashboardkastje, samen met een kaart met telefoonnummers van verschillende hulpinstanties.

Wat moet ik doen als ik tijdens mijn huur langer in de auto wil blijven rijden?

Voordat de huurtermijn is afgelopen moet u bij de Adrem vestiging waar u de auto gehuurd heeft informeren of dit mogelijk is. Zo ja, dient u langs een Adrem vestiging te gaan om de borg te verhogen met de kosten van de extra huurdagen.

Wie is Adrem?

Wie is Adrem?

Het huren van een auto of bestelbus is nog nooit zo makkelijk geweest!
Lees meer »

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten?

En dan bedoelen we ook vrijblijvend! Vraag het snel aan.
Lees meer »

Laatste nieuws en aanbiedingen ontvangen? Blijf op de hoogte!