Adrem autolease: de specialist voor de korte termijnlease

Leasing mogelijk vanaf 3 weken voor de laagste prijs van Nederland. Adrem lease is dé partner voor u waar het om operational lease gaat. U betaalt per maand een vaste prijs voor gebruik van uw leaseauto.

Lease vanaf € 189,- allin per maand bij Adrem

polo1

Scherpe auto lease tarieven & geen langdurige contracten

Voor een leaseauto gaat u naar Adrem in Utrecht. Bij Adrem autolease zit u niet vast aan langdurige contracten, u leaset net zo makkelijk per maand. Adrem Utrecht hanteert zeer scherpe lease tarieven. Bovendien biedt Adrem autolease de zekerheid van een uitstekend onderhouden leaseauto, een goede verzekering en vervangend vervoer bij pech of ongeval binnen Nederland.

 

Merk + Type 1.000 km 2.000 km 3.000 km Verbruik

VW Up

Honeyview_VW up! wit 1

€ 265

€ 285

€ 305

01:25

Opel Karl

Honeyview_opel-karl

€ 265

€ 285

€ 305

01:25

VW Polo 1.2 TDI bluemotionHoneyview_Volkswagen-Polo-Easyline-bu

€ 450

€ 475

€ 499

01:22

VW Golf VII 1.6 TDIHoneyview_vw-golf

€ 499

€ 525

€ 549

01:20

Audi A3 TDIHoneyview_Audi-A3-Etron

€ 515

€ 539

€ 559

01:20

VW Passat TDI Honeyview_2015-vw-passat-C

€ 539

€ 560

€ 579

01:19

Meer prijs per km 0,08 cent

Een grote of kleine auto leasen, een sedan of stationwagon leasen: u vraagt de lease auto en wij leveren. Bij Adrem autolease geen kleine lettertjes, maar duidelijke afspraken over uw leaseauto.

Andere verhuurbedrijven zijn al snel 100 tot 200% duurder dan wij.


Daarom kiest u voor een leaseauto van Adrem

Het grote voordeel van operational-lease is, dat deze lease een vorm is van off-balance financiering. Daardoor staat de auto niet op uw balans waardoor uw solvabiliteit niet daalt.

Een auto leasen bij Adrem-Lease is voor onze enthousiaste medewerkers meer dan alleen een leaseauto meegeven. Primaire doelstelling voor Adrem-Lease is de klant alle zorg rond de leaseauto uit handen te nemen. Adrem-Lease biedt u een totale service en direct bij schade een vervangende auto.

  • Zeer scherpe tarieven! Niet alleen onze maandtarieven zijn zeer betaalbaar, ook aan de pomp merkt u het verschil. Al onze auto’s rijden op diesel, dus uw kilometerprijs blijft laag.
  • Geen langdurige contracten! De minimale contractduur is 1 maand (30 dagen). Wij hanteren een opzegtermijn van 7 dagen.
  • Veiligheid! U gaat goed verzekerd op weg. Alle Adrem leaseauto’s zijn all-risk verzekerd, behoudens het eigen risico.
  • Gemak! Uw leaseauto wordt onderhouden door de ervaren, volledig gediplomeerde onderhoudsploeg van Adrem. Wij plannen het onderhoud altijd in samenspraak met de bestuurder. Wanneer nodig zetten we een gratis vervangende auto in. Bij Adrem dus geen lange wachttijden of onhandige afspraken.
  • Zekerheid! Uw mobiliteitsgarantie geldt binnen heel Nederland. Bij pech of een ongeval binnen Nederland zorgt Adrem zo snel mogelijk voor gratis vervangend vervoer.
  • Flexibiliteit! Bij Adrem profiteert u niet alleen van een laag maandbedrag en een lage borgstelling, wij houden ook rekening met uw wensen. Rijdt u liever een ander merk? Of wilt u tijdelijk overstappen op een stationcar? Bij Adrem is dat geen probleem.

Aanvragen

Wie is Adrem?

Wie is Adrem?

Het huren van een auto of bestelbus is nog nooit zo makkelijk geweest! Kies ook voor Adrem in Utrecht. Adrem autoverhuur heeft een ruime keuze in diverse soorten vervoer. Voordelig de beste!
Lees meer »

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten?

En dan bedoelen we ook vrijblijvend! Vraag het snel aan.
Lees meer »