Lage prijzen, duidelijke afspraken

Adrem autoverhuur is een begrip in Utrecht en omgeving. Vanwege de opvallende blauwe bestelbussen. En vanwege de lage prijzen en de no-nonsense mentaliteit. Bij Adrem kunt u rekenen op duidelijke afspraken en uitstekende service zonder poespas. Aftanken bij Adrem is niet noodzakelijk u betaald de landelijke adviesprijs.

Uitstekend bereikbaar, gratis en veilig parkeren

Adrem autoverhuur is uitstekend bereikbaar. U vindt ons aan de Overste den Oudenlaan, pal tegenover het Holland Casino en vlakbij Centraal Station Utrecht, de Jaarbeurs en de uitvalswegen naar de A12 en A2. Handig: u kunt gratis en veilig uw auto kwijt op onze parkeerplaats met camerabewaking. U hoeft dus niet met het openbaar vervoer naar huis.

Ervaren medewerkers, volledig gediplomeerd

Het overgrote deel van onze medewerkers werkt al meer dan tien jaar bij Adrem. Dat betekent niet alleen dat Adrem een prettig bedrijf is om bij te werken, het betekent ook dat onze medewerkers precies weten wat ze doen. En ze zijn volledig gediplomeerd.

Wat biedt Adrem

  • Uitstekende kwaliteit verhuurvloot
  • De voordeligste prijzen
  • Laagste prijs garantie – Indien bij vergelijkbare kwaliteit goedkoper is dan wij, legt Adrem het verschil erbij
  • Prachtige locatie, vroeger van Opel Honders naast de Jaarbeurs, 5 minuten lopen van het centrum en toch binnen enkele minuten, via de uitvalsweg zeer nabij, op de A2 of A12.
  • Afgesloten groot eigen parkeerterrein met camerabewaking, waar u in tegenstelling tot collega’s, gratis uw voertuig voor de receptie kunt parkeren.

Waarom zou u niet bij Adrem huren ?

  • U betaalt het dieselgebruik tegen de landelijke adviesprijs. Dus u hoeft geen tijdsverlies te lijden door naar een pomp te hoeven zoeken voor vaak die paar liters diesel. Ook ontstaat er bij ons nooit een discussie, zoals vaak bij collega’s of de tank wel of niet geheel vol is. Wij zorgen voor de brandstof.
  • Geen jongeren toeslag
  • Gratis groene kaart
  • Navigatie (Tom Tom) huren € 3,95  per dag

Wie is Adrem?

Wie is Adrem?

Het huren van een auto of bestelbus is nog nooit zo makkelijk geweest! Kies ook voor Adrem in Utrecht. Adrem autoverhuur heeft een ruime keuze in diverse soorten vervoer. Voordelig de beste!
Lees meer »

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten?

En dan bedoelen we ook vrijblijvend! Vraag het snel aan.
Lees meer »